Letölthető információk

Itt letöltheted a legfontosabb információkat, melyeket összegyűjtöttünk az érdeklődőknek


Nemzeti Népegészségügyi Központ útmutatója

Vállalkozásunk minden munkatársa maximálisan betartja a Nemzeti Népegészségügyi Központ 2020. decemberében kiadott "A közösségi helyiségek felületeinek és levegőjének fertőtlenítése UV-C besugárzással (germicid lámpákkal)" című útmutatóját. Ezt  dokumentumot beépítettük a működési szabályzatunkba és minőségbiztosítási rendszerünkbe is.


Nemzeti Népegészségügyi Központ útmutatója

Az útmutató ajánlásokat fogalmaz meg az épületeken belüli légfertőtlenítésre és pontos leírást tartalmaz a  koronavírus elleni védekezés lehetőségeiről a mesterségesen szellőztetett épületekben.Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) intézkedési terve

Az EMMI intézkedési terve a 2020/2021. tanévben a köznevelési intézményekben a járványügyi készenlét idején alkalmazandó eljárásrendről. Az intézkedési terv alapján a zárt rendszerű légtisztító gépeink megfelelnek a hivatalos intézkedési terv ajánlásának, így közintézményekben is használhatóak. Alkalmasak iskolák, óvodák, vagy orvosi rendelők fertőtlenítésére is.


Az UV-C hatása a koronavírussal szemben

A Wikipedia összegyűjtötte az összes elérhető információt a koronavírus témában. A szócikkben minden megtalálható a vírusról és a védekezéssel kapcsolatban. Hivatkozásokkal együtt elérhető az UV-C hatása és annak működési elve is.

uvprofi.hu   az UV-C fertőtlenítés szakértője