Felület és légfertőtlenítés

Megrendelőink számára professzionális szinten végzünk felület és légfertőtlenítési szolgáltatást. Az általunk használt gépek a legmodernebb technikával képesek megtiszítani tárgyak és a helységek felületét, levegőjét akár percek alatt.

Az UV-C / germicid fény nagy hatásfokkal pusztítja el a mikroorganizmusokat (vírus, baktérium, gomba, stb.), ezért széles körben használják fertőtlenítésre az egészségügyben is. Mivel a szétterjedő fénysugárzás emberre, állatra, növényre veszélyes, így az ilyen gépek használatához szakképzett személyzet javasolt.

A sugárzás hatással van a tárgyakra is, melyek öregedhetnek, fakulhatnak. Ez a hatás főleg a műanyag és fa felületeken tapasztalható. Ez kb. olyan jelenség, mint ami a nyári napra kitett kerti bútorokkal történik, és minden anyag más mértékben reagál a sugárzásra.

A nyilt UV-C germicid fénycsövek fénye tehát káros minden élő szervezetre, de szakembereink és szigorú munkavédelmi szabályzásunk biztosítja megrendelőink teljes biztonságát.


A fertőtlenítő UV-C sugárzás megtisztítja a felületeket és a levegőt a káros mikroorganizmusoktól (pl.: covid 19 koronavírus, influenza vírus, egyéb kórokozók) amelyek betegséget okozhatnak.


Miért érdemes megrendelni az UV-C fertőtlenítést?


Elsőre a egy UV-C fertőtlenítő gép vásárlása tűnhet a legjobb opciónak, de amikor karbantartásra, tiszítításra, vagy szervízre van szükség, akkor nem csak az időt kell erre fordítani, hanem további költségek is felmerülnek.

Minek vásárolnál egy drága készüléket? Miért kockáztatnád az egészséged egy bonyolult fertőtlenítési munka során? Miért vállalnád a kockázatot, ahelyett, hogy ezt profikra bíznád?

Ha az UVprofit kéred fel, nyugodt lehetsz! Előre kalkulálva profi és biztonságos fertőtlenítést kapsz és az alábbi előnyökkel érlvezheted a friss és tiszta helyet és levegőt.

 • A szolgáltatás kényelmes, biztonságos és egyszerű
 • Nem kell neked bajlódnod a készülék vásárlásával és használatával
 • Nem vagy veszélyben a használat során
 • Nem kell tárolnod, tisztítanod és karbantartanod a fertőtlenítő gépet
 • Profi szakemberekre bízhatod a fertőtlenítési folyamatot, akik mindenre odafigyelnek
 • Gyorsan és egyszerűen megszabadulhatsz a vírusoktól, baktériumoktól
 • Egy előre egyeztetett időpontban végezzük a fertőtlenítést, amikor neked megfelelő
 • Minden egyedi igénynek megpróbálunk maximálisan megfelelni
 • Állandó telefonos és online ügyfélszolgálatot tartunk fenn
 • Jól kalkulálható szolgáltatási árakkal dolgozunk
 • Átlátható számlázást használunk mindenfélre rejtett költségek nélkül
 • Profi szakembereket és teljeskörű kiszolgálást biztosítunk minden megrendelőnk számára

Szolgáltatási területeink

Lakások, házak, otthonok fertőtlenítése

Vállaljuk lakóházak, lakások, vagy szobák és egyéb helységek szakszerű, profi és gyors fertőtlenítését.

Ajánlott helyek: szoba, konyha, WC, fürdőszoba, előszoba, bármilyen egyéb helységek

 • Ingyenes kiszállás a helyszínre
 • Egy szoba teljes fertőtlenítése akár már 30 perc alatt
 • Akár már egyetlen szobára is megrendelhető
 • Egy egész ház összes helysége fertőtlenítését is vállaljuk

Használati tárgyak gyors fertőtlenítése

Vállaljuk a gyakran használt tárgyak szakszerű és gyors fertőtlenítését. Otthoni fertőtlenítés során a használati tárgyakat is fertőtleníthetjük, de megrendelhető külön szolgáltatásként is.

Ajánlott tárgyak: mobiltelefon, tablet, távirányító, kulcs, pénztárca, maszk, plüssjáték, fülhallgató, szemüveg, stb.

 • Teljes otthoni fertőtlenítés esetén nincs külön díj
 • Pár perc alatt elkészül
 • Kérhető mozgó, expressz szolgáltatásként is

Irodák, intézmények belső fertőtlenítése

Vállaljuk irodák, intézények, liftek, kezelők, óvodák, iskolák, éttermek és egyébb közösségi helyek szakszerű, profi és gyors felület és légfertőtlenítését.

 • Ingyenes kiszállás a helyszínre
 • Egy helyiség teljes fertőtlenítése akár már 30 perc alatt
 • Mennyiségi kedvezmények
 • Akár már egyetlen helységre is megrendelhető
 • Egy teljes épület összes helységének fertőtlenítését is vállaljuk
 • Rugalmas fertőtlenítési időszakok (nyitvatartási időn kívüli fertőtlenítés)

Miért valassz minket?

Az UVprofi csapatát?

Mert professzionális gépekkel dolgozunk


A piacon sokféle UV-C germicid lámpa van, de az általunk használt professzionális készülékek kiváló minősítéssel és ipari sztenderdel rendelkeznek, ami a webshopokban kapható készülékekről nem mondható el. A fertőtlenítő gépeink engedélyezettek, bevizsgáltak és megfelelnek minden sztenderdnek és előírásnak, így működésük profi és biztonságos.

Mert mi nem ózonnal fertőtlenítünk


Tudtad, hogy hazánkban nem engedélyezett az ózonizátoros légtisztítás? Az ózonos légtisztítás csak a levegőt tisztítja és működése közben az emberre veszélyes ózongáz termelődik, melyet a tiszíttás után alaposan ki kell szellőztetni. A mi fertőtlenítő gépeink biztonságosak és engedélyezettek, sőt a Nemzeti Népegészségügyi Központ által javasolt fertőtlenítési eljárásúak.

Mert gépeink nem termelnek káros ózont


Az az UV-C készülék, amely 250 nm hullámhossz alatt működik, jelentős mennyiségű ózont termel, mely zárt térben felgyülemlik és káros. Az általunk használt légfertőtlenítők 253,7 nm hullámhosszon működnek, így szinte 100%-ban ózonmentesek és használatuk teljesen biztonságos.

Mert egy igazi profi csapat vagyunk


Csapatjátékosok vagyunk, egy igazi baráti társaság. Nálunk nincs beosztott! Nálunk csak a csapat van, aki együtt dolgoznak az ügyfelekért és az Ő egészségükért! Munkánk során maximálisan odafigyelünk és minden pillanatban a maximumon teljesítünk.

Mert gyorsak, pontosak és megbízhatóak vagyunk 


Csapatunk olajozott gépzetként odja meg a feladatokat. Itt hibának nincs helye! A fertőtlenítés a mi világunk, ahol számít a gyorsaság, pontosság és a megbízhatóság. Ebben a szellemben működünk, ez nálunk alapkövetelmény.

Mert ügyfeleink meg vannak elégedve velünk


Ügyfeleink elégedettsége számunkra nagyon fontos. Munkánk során törekszünk minden egyedi igényt is kielégíteni. Talán ezért is ennyire elégedettek ügyfeleink, akik közül sokan ajánlottak tovább minket, így egyre több elégedett ügyfelünk lehet.

Figyelem! Az UV-C sugárzás közvetlen fénye károsan hat minden élő szervezetre, ezért csak megfelelő biztonsági szabályok betartásával és megfelelően képzett kezelőszemélyzet mellett használható biztonságosan!

 • Az UV-C lámpákból származó sugárzás nagyon káros a szemre és a bőrre! A fertőtlenítő lámpákat csak megfelelően zárt helységben szabad használni ahol üzemeltetés közben senki és semmilyen élőlény nem tartózkodik!
 • Az UV-C sugárzású lámpák használatakor be kell tartani a kezelési és használati útmutatásokat és a biztonsági óvintézkedéseket!
 • Az UV-C sugárzású lámpák fénye az élőlényekre káros UV-C sugárzást bocsájtanak ki, ezért visszafordíthatatlan károsodást okozhatnak az emberi szervezetben! Eberi jelenlét mellett a gépek használata TILOS!
 • Az UV-C kémiai hatása a nem UV álló anyagokkal szemben úgynevezett öregedést eredményez, ami hosszabb távon károsíthatja az anyagok kémiai szerkezetét. A műanyagokon, szigeteléseken, gumitömítéseken, illetve ezek felületén vagy festett felületén huzamosabb idő elteltével akár öregedés, elszíneződés vehető észre, elveszíthetik eredeti állapotukat, minőségüket.