A légfertőtlenítő gép bérléséről

10 lépésben összefoglaltuk neked  folyamatot, egészen a megrendeléstől a folyamat végéig

1. Tájékozódj az UV-C fertőtlenítésről

Mi az UV-C fertőtlenítés?

Milyen légfertőtlenítők vannak?

Melyik lenne megfelelő számodra?

2. Válaszd ki a neked megfelelő gépet

Válaszd ki, hogy melyik légfertőtlenítő gép lenne számodra a legmegfelelőbb!

3. Rendeld meg a szolgáltatást

Ha megvan a megfelelő, csak kattints a megrendelés gombra és töltsd ki az űrlapot, vagy kérj árajánlatot!

 4. Várd meg a válaszunkat

A munkanapokon 8:00 és 20:00 között beérkezett megrendeléseket, garantáltan 1 órán belül megválaszoljuk!

5. Küld vissza aláírva a szerződést

Minden ügyfelünknek online formában továbbítjuk a szolgáltatási szerződést, melyet már csak alá kell írnia és vissza kell küldenie, hogy a szerződés életbelépjen.

5. Egyeztess egy telepítési időpontot

Ügyfélszolgálatunk gyorsan és egyszerűen felveszi veled a kapcsolatot, hogy egyeztethessetek egy telepítési időpontot, amikor a fertőtlenítő gépet szakembereink telepíthetik.


7. Csapatunk telepíti a fertőtlenítő gépet

Csapatunk felméri a fertőtlenítendő helyet, kiválasztja a fertőtlenítő gép legjobb helyét. Profi szakembereink pontosan beüzemelik az eszközt és indulhat is a légfertőtlenítés!

8. Működik a légfertőtlenítő gép

Az UV-C légfertőtlenítő gép önállóan, emberi beavatkozás nélkül végzi a fertőtlenítést, akár napi 24 órában, az év mindegyik napján.

 9. Küldjük részedre az e-számlát

A szerződésedben foglaltak szerint küldjük a fix összegű elektronikus számlát, melyet akár bankkártáyval is kifizethetsz. Számlázási gyakoriság lehet heti, havi, negyedéves, vagy akár éves is. A számlán nincs semmilyen más rejtett költség, csak amit a szerződésed tartalmazott, ezzel is garantáljuk az elégedettségedet.

 10. Havonta karbantartjuk gépedet és  folyamatosan rendelkezésedre állunk

Havi rendszerességgel karbantartjuk a bérelt légfertőtlenítő gépedet és rendszeresen cseréljük a benne lévő fényforrást. Ha meghibásodik, cserekészüléket biztosítunk. Ügyfélszolgálatunk folyamatosan rendelkezésre áll.

Miért valassz minket?

Az UVprofi csapatát?

Mert professzionális ipari gépeket használunk


A piacon sokféle UV-C lámpa kapható, de az általunk használt lámpák kiváló minősítéssel és ipari sztenderdel rendelkeznek. Mi nem webshopokban kapható kis lámpákat használunk, hanem profi gépeket!

Mert a mi lámpáink nem termelnek sok káros ózont


Sok UV-C lámpa termel ózont, mely ugyancsak segíti a fertőtlenítést, de zárt térben felgyülemlik és káros. Ezek használata után alapos szellőztetés szükséges, így a hatásuk nem megfelelő. Az általunk használt lámpák nem termelnek sok ózont, így használatuk teljesen biztonságos!

Mert egy igazi profi csapat vagyunk


Csapatjátékosok vagyunk, egy igazi kis baráti társaság. Nálunk nincs beosztott, nálunk csak a csapat van, aki együtt dolgoznak az ügyfelekért és az Ő egészségükért! Munkánk során maximálisan odafigyelünk és munkatársainktól megköveteljük a maximumot.

 Mert számunkra fontos az egészséged


Munkatársaink az első pillanattól kezdve odafigyelnek a tisztaságra és a biztosnágra. A folyamat kezdetétől védőöltözetben vannak és maszkot hordanak és kiemelten figyelnek a személyi higiéniára, hogy Te biztonságban legyél.

Mert gyorsak, pontosak és megbízhatóak vagyunk 


Odafigyelünk a minőségre. Egyik nagy erősségünk a magas minőség. Munkatársaink pontos utasítások és kidolgozott eljárások szerint dolgoznak. Minden munka ugyanolyan fontos számunkra és minden ügyfelünkkel kimeleten foglalkozunk.

 Mert ügyfeleink meg vannak elégedve velünk


Ügyfeleink elégedettsége számunkra nagyon fontos. Munkánk során törekszünk minden egyedi igényt is kielégíteni. Talán ezért is ennyire elégedettek ügyfeleink, akik közül sokan már az első megrendelés után állandó ügyfeleinkké is váltak.