UV-C fertőtlenítési folyamatunk

10 lépésben összefoglaltuk neked  folyamatot, egészen a megrendeléstől a fertőtlenítés végéig

1. Tájékozódj az UV-C fertőtlenítésről

Mi az UV-C fertőtlenítés?

Milyen szolgáltatások vannak?

Mileny fertőtlenítést szeretnél?

2. Válaszd ki a neked megfelelő szolgáltatást

Válaszd ki, hogy melyik szolgáltatás felel meg neked a legjobban!

3. Rendeld meg a szolgáltatást

Ha megvan a megfelelő, csak kattints a megrendelés gombra és töltsd ki az űrlapot!

 4. Rendeléskor válassz fizetési módot

Válaszd ki előre, hogy hogyan szeretnél fizetni a szolgáltatásért!

5. Várd meg a visszaigazolást

A munkanapokon 8:00 és 20:00 között beérkezett megrendeléseket, garantáltan 1 órán belül megválaszoljuk!

A visszaigazolásban minden fontos információt megtalálsz.

6. Készülj fel a fertőtlenítésre

Készülj fel időben! Szakembereink akkor tudnak a leggyorsabban dolgozni, ha Te egy kicsit felkészülsz a fettőtlenítésre. Olvasd el a visszaigazolásban szereplő utasításokat!

7. Csapatunk telepíti a fertőtlenítő UV-C eszközt

Csapatunk felméri a fertőtlenítendő helyet, kiválasztja az UV-C eszköz pontos helyét. Profi szakembereink pontosan beüzemelik az eszközt és indulhat is a fertőtlenítés!

8. Működik a fertőtlenítő gép

Az UV-C fertőtlenítő gép önállóan, emberi beavatkozás nélkül végzi a fertőtlenítést, az előre programozott erőséggel és tartammal.

 9. A fertőtlenítés készen van

Szakembereink a fertőtlenítő eljárás végén ellenőrzik a fertőtlenítést, Te pedig élvezheted a tiszta és egészséges környezetet!

 10. Mesélj másoknak is rólunk és írj véleményt nekünk

Ha elégedett voltál nekünk az a legjobb, ha pedig elmeséled másnak is ezt, az még jobb. Tudjuk, hogy a személyes ajánlás a legjobb reklám. Írd meg nekünk a véleményed! Ha valami miatt nem voltál elégedett, azt is írd meg, hogy javulhassunk, hogy máskor elégedett legyél.

Miért valassz minket?

Az UVprofi csapatát?

Mert professzionális ipari gépeket használunk


A piacon sokféle UV-C lámpa kapható, de az általunk használt lámpák kiváló minősítéssel és ipari sztenderdel rendelkeznek. Mi nem webshopokban kapható kis lámpákat használunk, hanem profi gépeket!

Mert a mi lámpáink nem termelnek sok káros ózont


Sok UV-C lámpa termel ózont, mely ugyancsak segíti a fertőtlenítést, de zárt térben felgyülemlik és káros. Ezek használata után alapos szellőztetés szükséges, így a hatásuk nem megfelelő. Az általunk használt lámpák nem termelnek sok ózont, így használatuk teljesen biztonságos!

Mert egy igazi profi csapat vagyunk


Csapatjátékosok vagyunk, egy igazi kis baráti társaság. Nálunk nincs beosztott, nálunk csak a csapat van, aki együtt dolgoznak az ügyfelekért és az Ő egészségükért! Munkánk során maximálisan odafigyelünk és munkatársainktól megköveteljük a maximumot.

 Mert számunkra fontos az egészséged


Munkatársaink az első pillanattól kezdve odafigyelnek a tisztaságra és a biztosnágra. A folyamat kezdetétől védőöltözetben vannak és maszkot hordanak és kiemelten figyelnek a személyi higiéniára, hogy Te biztonságban legyél.

Mert gyorsak, pontosak és megbízhatóak vagyunk 


Odafigyelünk a minőségre. Egyik nagy erősségünk a magas minőség. Munkatársaink pontos utasítások és kidolgozott eljárások szerint dolgoznak. Minden munka ugyanolyan fontos számunkra és minden ügyfelünkkel kimeleten foglalkozunk.

 Mert ügyfeleink meg vannak elégedve velünk


Ügyfeleink elégedettsége számunkra nagyon fontos. Munkánk során törekszünk minden egyedi igényt is kielégíteni. Talán ezért is ennyire elégedettek ügyfeleink, akik közül sokan már az első megrendelés után állandó ügyfeleinkké is váltak.